HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kahvaltı Sofranızı Yöresel Lezzetlerle Taçlandırın!

17-06-2021 13:48
Kahvaltı Sofranızı Yöresel Lezzetlerle Taçlandırın!

Güne Güzel Bir Başlangıç Yapmaya Ne Dersiniz?

Hafta sonu güzel bir uykunun ardından kendinizi nefis bir kahvaltı sofrasında bulmak gibisi yoktur. Belki balkon ya da bahçede sevdiklerinizle birlikte yapacağınız kahvaltı, belki de evinizin en sevdiğiniz köşesinde kendiniz için hazırladığınız bir kahvaltı; güne harika başlangıç yapmanın en kestirme yolunu sunuyor. Tabii ki kahvaltı sofranızda gerçekten lezzetli tatlar varsa…

Bu noktada, tüm kahvaltılarınızı neşeli ve keyifli hale getirmek için geniş ürün gamı ile yanınızda olan Hatay Yörem, Yöresel Kahvaltılık Çeşitleri ile sizleri alışık olmadığınız bir kahvaltı deneyimine davet ediyor. Güne enerjik başlamanız, daha pozitif ve güzel bir gün geçirmeniz için haydi, birlikte dolu dolu bir kahvaltı sofrası hazırlayalım…

Kahvaltının Baş Tacı: Yöresel Peynir Tabağı

Bir kahvaltı sofrasında mutlaka bulunması gereken tatlardan olan Yöresel Peynir Çeşitleri, sizlere unutulmaz bir kahvaltı deneyimi yaşatmak için hazır. Damaklarınızda izi kalacak lezzetlere sahip olan söz konusu peynirlerden dilerseniz tabağınızı, Hatay Örgü Peyniri, dil peyniri, taze peynir, zahterli çökelek veya sürk peyniri gibi çeşitlerle doldurabilirsiniz. Peynir tabağınıza, sıcacık ekmeği ve demli bir çayı ortak etmeyi unutmayın.

Sofranızı Renklendirecek Reçeller

Güne tatlı bir başlangıç yapmak isteyenler için harika bir seçenek olan Reçeller, sofranızı renklendirmek ve neşelendirmek için sizleri bekliyor. Geleneksel yöntemler ile üretilen reçellerin her biri, küçükken annelerimizin yaptığı o tatları sofralarınıza taşımaya kararlı. Bu noktada, ayva, çilek, karadut gibi reçellerin yanı sıra, sizlere bambaşka bir tat deneyimi yaşatacak Patlıcan Reçeli, ceviz reçeli, portakal reçeli gibi çeşitler alternatifleriniz arasında yerini alıyor. Tereyağlı kızarmış ekmeğinize veya pankek keyfinize eşlik edecek söz konusu reçeller, kahvaltı yapma isteğinizi artıracaktır.

Kahvaltı Sofrasının Olmazsa Olmazı Zeytinler

Eğer zengin bir kahvaltı sofrasının hayalini kuruyorsanız, sofranızda mutlaka Zeytin Çeşitlerine yer açmalısınız. Zeytinyağı ve çeşitli baharatlar ile harmanlayacağınız bir tabak zeytin, sofranızı süslemek ve sizlere gerçek bir kahvaltı keyfi yaşatmak için karşınıza çıkıyor.

Güzel bir kahvaltı yapmanız için aradığınız yöresel kahvaltılıkları çatısı altında bulunduran Hatay Yörem, web sitemiz ile bir tık uzağınızda!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.